راحله خانجانی گلورزی
تاریخ/محل تولد 25/9/1361 - تهران
آدرس پست الکترونیک Rahil.khanjani@gmail.com
تلفن 09124540205
سوابق تحصیلی:
کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی-تکنولوژی مواد غذایی 1393 آزاد اسلامی واحد ورامین ایران
سوابق شغلی:
کارشناس آزمایشگاه آموزشی 1384 1386 دانشگاه آزاد شهرقدس
معاون آموزش و پژوهش 1386 1389 مرکز علمی کاربردی غلات قائم(عج)
مسئول فنی 1388 1389 کارخانه کیک وکلوچه آدخ
معاون آموزش و پژوهش 1399 1389 مرکز علمی کاربردی زر ماکارون ، آکادمی ملی نان ایران
مهارت ها:
عنوان
آشنایی با نرم افزارهایWord, excel,power point
تسلط خوب به زبان انگلیسی و ترجمه متون و مقالات تخصصی
توانایی انجام امور تحقیقاتی و پژوهشی
آشنایی با نرم افزار spss و کنترل کیفیت آماری
دوره های آموزشی گذرانده شده:
نام دوره زمان برگزاري گواهينامه
دوره تربیت مشاوره ایزو 22002 تیرماه 1390 شرکت TuvRheinland
دوره آشنایی با ممیزی داخلی سیستم های مدیریتی مبتنی بر استاندارد ایزو19011 90/5/17 شرکت TuvRheinland
آشنایی با سیستم HACCP و پیش نیاز های ان (GMP,GHP,GLP ) 87/10/25 شرکت مهندسی پژوهشی خلاق عطا آفرین
تکنولوژی های نوین در صنایع لبنیات 19/9/91 پارسان ایده آموز
آشنایی با اصول و مبانی GMP,HACCPو تشریح الزامات و مستندسازی برنامه های پیش نیازی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مرداد 1390 سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی
کارگاه روش تحقیق و مقاله نویسی 31/2/93 دانشگاه جامع علمی کاربردی
دوره مهارت های عمومی تربیت مدرس 12 تا 14 آذر 1393 دانشگاه جامع علمی کاربردی
کارگاه آموزشی مالکیت فکری،ثبت اختراع و تجاری سازی 27/7/93 دانشگاه جامع علمی کاربردی
کارگاه مهارت پخت نانهای صنعتی 1395 کارخانه نان سحر
کارگاه تقلبات در مواد غذایی 1397 شرکت DAS
کنترل کیفیت آماری 1398 شرکت DAS
دوره تربیت داوران استارت آپی 1398 شرکت شهرک های صنعتی البرز
فعالیت پژوهشی:
عنوان فعالیت پژوهشی توضیحات
ویراستار علمی کتاب محلول سازی در آزمایشگاه (روش های محاسبه و استانداردکردن) نشر علم کشاورزی سال 1393
همکار انجام طرح ملی با عنوان بررسی تاثیر میزان مهارت نانوایان در کاهش اثرات نامطلوب آرد ضعیف در تولید نان کد ملی پروژه 1/1391/ش غ ی/و ب(1391)
ارائه مقاله با عنوان:
Evaluation of multi –walled carbon nanotubes as solid phase extraction adsorbents of difenoconazole from environmental water
اولین همایش ملی برنامه ریزی حفاظت ،حمایت از محیط زیست و توسعه پایدار-دانشگاه شهید مفتح همدان
ارائه مقاله با عنوان :
کاربرد صمغ زانتان در محصولات بدون گلوتن سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی –دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
ارائه پوستر با عنوان:
تاثیر ضد میکروبی پوشش های خوراکی در نگهداری فیله سینه مرغ 1- اولین همایش روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذای
2- مجله سمولینا(نشریه داخلی گروه توسعه صنعتی و پژوهشی زر)
ارائه پوستر با عنوان:
تاثیر پودر پیاز و ترکیبات هیدروکلوئیدی موجود در آن بر روی خمیر پاستا و ویژگی های چسبندگی ،پخت و حسی آن
اولین همایش روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی
The Effect of Adding Spray Dried Lactic Acid Sourdough on Quality and Organoleptic Properties of Fermi macaroni
International Journal of Farming and Allied Sciences
Evaluation of Physicochemical Properties of Fermi macaroni after Adding Spray Dried Lactic Acid Sourdough
Food Science
Available online at www.elixirpublishers.com (Elixir International Journal)
سوابق تدریس:
عنوان مرکز مدت همکاری کارگاه / دروس تدریس شده
مرکز علمی کاربردی قند کرج
دانشکده فنی و حرفه ای ولیعصر(عج)
مرکز علمی کاربردی نان سحر 2 ترم کارگاه محلول سازی در آزمایشگاه
دوره نان حجیم و نیمه حجیم
ورکشاپ خامه کشی مدرن
ورکشاپ کیک های کافی شاپی
داور و مربی رویداد استارت آپی مرکز علمی کاربردی سن ایچ
مرکز علمی کاربردی زر 1392 تا کنون میکروبیولوژی مواد غذایی و آزمایشگاه
تجزیه مواد غذایی و آزمایشگاه
شناخت غلات و صنایع وابسته
شیمی مواد غذایی
اصول نگهداری مواد غذایی
بسته بندی مواد غذایی
مرکز علمی کاربردی قند کرج 1393 تا کنون مواد اولیه شیرینی و شکلات
میکروبیولوژی مواد غذایی و آزمایشگاه
شیمی مواد غذایی
آزمایشگاه کنترل کیفیت شیرینی و شکلات
مرکز علمی کاربردی نان سحر 1394-1396 شناخت غلات و صنایع وابسته
شیمی مواد غذایی
اصول نگهداری مواد غذایی
بسته بندی مواد غذایی
دانشکده فنی و حرفه ای ولیعصر(عج) 1396 تا کنون تجزیه مواد غذایی و آزمایشگاه
میکروبیولوژی مواد غذایی و آزمایشگاه
مرکز علمی کاربردی غلات قائم (عج) 1399 تا کنون اصول نگهداری مواد غذایی
میکروبیولوژی مواد غذایی و آزمایشگاه
مرکز علمی کاربردی آی سودا 1399 تا کنون تجزیه مواد غذایی و آزمایشگاه