اورنگ عيوض زاده
عضو هیئت علمی دانشگاه و مشاور صنایع غذایی
متولد : 1345 در تهران
عضو هیئت علمی دانشگاه و مشاور صنایع غذایی با مدرک تحصیلی دکترای تخصصص (ph.d) صنایع غذایی
سوابق کاري:
1- مسئول کنترل کیفیت شيفت دوم کارخانه زمزم شرق تهران (1377-1374)
2- مشاور بخش تحقيق و توسعه شرکت بهنوش ايران (1379-1378)
3- مديريت گروه آموزشي صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامين (1382-1376)
4- عضو شوراي پژوهشي دانشگاه آزاد ورامين (1380-1378)
5- مدرس مرکز علمي-کاربردي صنعت غذاي تهران از سال 1382
6- مدرس واحد علوم تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي از سال 1382
7- مدرس مرکز علمي-کاربردي عاليفرد (سن ایچ) از سال 1379
و رییس این مرکز (از ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۰).
8- تدريس در واحد دانشگاه آزاد اسلامي کرج از سال 1382
9- عضو کميته راهبري جهت کسب گواهينامه ايزو 9000 (شرکت زمزم شرق تهران)از1374تا 1377 .
10-پنج سال سابقه کار به صورت مشاوره علمي با کارخانه های نان صنعتي
11-مدير گروه آموزشي تکنولوژي توليد آرد- مرکز علمي-کاربردي غلات از سال 1386
12-مدير گروه آموزشي تکنولوژي توليد آرد- مرکز علمي-کاربردي صنعت غذاي تهران از سال 1386
13-مدير گروه آموزشي تکنولوژي توليد نان- مرکز علمي-کاربردي غلات از سال 1385
14- قائم مقام رئیس مرکز علمي کاربردي صنایع غلات
15- مدير گروه آموزشي تکنولوژي توليد آرد- مرکز علمي-کاربردي صنعت غذا(عاليزاد) از سال 1385
16- تدريس در واحد دانشگاه آزاد اسلامي شهرقدس از سال 1384
17- معاون آموزشي و پژوهشي و سرپرست مرکز علمي-کاربردي صنايع غلات قائم از ابتداي سال 87
18- کارشناس ارشد ارزيابي و نظارت مراکز صنايع غذايي دانشگاه علمي-کاربردي از سال 87
19- تدوين سرفصل دروس رشته کارداني و کارشناسی تکنولوژي نان در نظام علمي کاربردي براي اولين بار در کشور و شرکت در جلسات دفاعيه تا تصويب نهايي رشته در سال 1385
20- تدوین و بازنگري سرفصل دروس رشته کاردانی و کارشناسي تکنولوژي صنايع آرد در نظام علمي کاربردي در سال 1386
21- رياست مرکز آموزش علمي کاربردي صنعت غذا (عاليزاد) از آبان سال 1387
22- برگزاری دوره آموزش گندم ،آرد و نان برای کارکنان تعزیرات آرد و نان شهرستان ساوجبلاغ(1388).
23- برگزاری دوره آموزش نانوایان در شهرستان ساوجبلاغ با همکاری فرمانداری ساوجبلاغ(1388).
24- عضويت در تيم برنامه درسي دوره کارداني و کارشناسی صنعت کمپوت و کنسروسازي نظام علمي-کاربردي(1388).
25- عضويت در کميته علمي- تخصصي صنايع غذايي در دانشگاه جامع علمي- کاربردي(1388).
26- عضويت در هيئت موسس انجمن علوم و فن آوري صنايع غلات ايران(1388).
27- انتصاب به عنوان دبير کميته آموزش، تحقيقات و فن آوري صنعت غذا در فراکسيون صنايع غذايي مجلس شوراي اسلامي(1388).
28- عضويت در کميته تحول اداري، بهره وري و فن آوري اطلاعات شهرستان ساوجبلاغ(1389).
29- عضويت در کميسيون فني بررسي و صدور پروانه هاي مسئولين فني و ساخت محصولات غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي دانشکده علوم پزشکي و خدمات درماني کرج (1389).
30- ریاست مرکز علمی – کاربردی زر ماکارون از سال 1390 تا 1398.
31- عضویت در هیأت اجرایی جذب استانی هیئت علمی دانشگاه جامع علمی – کاربردی (1393)
32- عضویت در کمیسیون برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان البرز (1393سس).
33- مشاور شرکت خدمات پشتیبانی مهر 78(وابسته به بانک کشاورزی)در امور صنایع غذایی(1392 تا 1393).
34- داور علمی جشنواره ملی حرکت(1394).
35- عضویت در سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان کارشناس رتبه یک(از سال 1386).
36- عضویت در کمیته صنعت مدیریت برنامه ریزی درسی(از سال 1397).
37- موسس و رییس هییت مدیره شرکت آموزشی، مشاوره و بازرسی و نمونه برداری مواد غذایی همکار وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد(1389تا 1397).
38- موسس و رییس موسسه آموزش عالی آزاد وابسته به وزارت علوم( از سال 1395).
39- تدوین دوره کارشناسی علمی _ کاربردی فرآورده های خمیری(پاستا)، (۱۳۹۴).
دوره هاي آموزشي گذرانده شده:
1- دوره کنترل کيفيت صنعت نوشابه اداره نظارت بر مواد غذايي (1374)
2- دوره آموزشي ISO9000 (1376)
3- دوره کنترل کيفيت نوشابه اداره استاندارد (1374)
4- دوره هاي آموزشي روش تدريس حين خدمت به مدت 30 ساعت (1376)
5- دوره هاي آموزشي روش تدريس حين خدمت به مدت 20 ساعت (1379)
6- دوره آموزشي روانشناسي پرورشي به مدت 20 ساعت(1384)
7- دوره آموزشي آشنايي با آئين نامه هاي آموزشي و پژوهشي به مدت 8 ساعت (1384)
8- دوره آموزشي روانشناسي تحول به مدت 8 ساعت (1384)
9- دوره آموزشي انگيزش و ياددهي اثر بخش به مدت 16 ساعت (1384)
10-دوره آموزشي ارزشيابي پيشرفت تحصيلي به مدت 8 ساعت (1385)
11- دوره آموزشي الگوهاي برنامه ريزي و تدوين طرح درس به مدت 8 ساعت(1385)
12-دوره آموزشي کاربرد فن آوري اطلاعات در تعليم و تربيت به مدت 16 ساعت (1386)
13- دوره آموزشي الگوهاي ياددهي و يادگيري به مدت 24 ساعت (1386)
15- دوره تبيين ديدگاه ها، شرح وظايف و آشنايي با نظام ارزيابي و نظارت دانشگاه جامع علمي- کاربردي به مدت 8 ساعت(1388)
16- دوره آموزشي تخصصي "ورود گندم دورم به بازار بورس" به مدت 8 ساعت (1388)
17- آشنایی با اساسنامه مراکز علمی کاربردی صنایع غذایی(1396).
18- نقش راهبردی و استراتژیک واحد روابط عمومی در سازمان(1396).
فعاليت پژوهشي:
1- ارائه مقاله "اثر بهبوددهنده اسید آسکوربیک بر کیفیت آرد و نان بربری" در دهمين کنگره ملي صنايع غذايي- دانشگاه تهران(1377).
2- عضويت در شوراي پژوهشي و تصويب بودجه تحقيقاتي طرح هاي پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي ورامين
3- چاپ مقاله با عنوان"مقایسه بین ارزش تغذیه ای مواد غذایی عرضه شده با سیستم Hot-Heating ورژیم غذایی متعادل در مجله علمي پژوهشي- علوم غذایی و تغذیه(1384).
4- ارائه سخنراني و مقاله تحت عنوان مشکلات صنعت نان کشور(1385).
5- ارائه سخنراني و مقاله تحت عنوان معرفي ذرت Opaque2(1385).
6- مقاله تحت عنوان "ارزيابي ترکيب اسيدهاي چرب و پايداري روغن هسته نسترن وحشي"(1384).
7- مقاله و سخنراني تحت عنوان "جنبه هاي ميکروبي محصولات بسته بندي شده به روش MAP"(1384).
8- سخنراني و مقاله تحت عنوان "تاثير انجماد بر کيفيت محصولات غذايي"(1384).
9- مقاله و سخنراني تحت عنوان "تشکيل طعم در جريان پخت اکستروژني"(1384).
10-سخنراني و مقاله تحت عنوان "بازيافت پسماند کارخانجات پودر ماهي"(1384).
11- تحقيق بر روي ويژگي آنتي اکسيداني ميوه نسترن وحشي از سال 1386 تا 1388.
12- سخنرانی تحت عنوان نزدیک شدن استاندارد ملی به استاندارد ایزو ، زمینه ساز ارتقاء کیفیت گندم – همایش چهارده گانۀ شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 1- 1384
13- تحقيق بر روي ويژگي هاي روغن هسته نسترن وحشي از نظر ترکيب اسيدهاي چرب و پايداري در برابر اکسيداسيون در سال 1387 و چاپ مقاله در مجله علمي- پژوهشي علوم غذايي و تغذيه، شماره بهار 1389
14- داوري کتاب شناخت الکل در چند نگاه(1384).
15- انجام طرح ملي بر روي اثر نول کشي بر کيفيت آردهاي توليدي کشور در سال 1389 به کد ملي پروژه 55339335 (1/1388/ش ع ی/و ب – معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری)
16- ارائه مقاله در بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی – دانشگاه صنعتی شریف تحت عنوان اثر تغییرات pH و نمک کلسیم بر ویژگی های رئولوژیک مخلوط صمغ های زانتان و ژلان (پاییز 1390).
17 – تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه اسفرزه به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های بافتی سس مایونز کم چرب ، اولین کنگره علوم و فناوری نوین کشاورزی 19 الی 21 شهریور 1390
18 – بررسی تأثیر موسیلاژ دانه اسفرزه بر ویژگی های رفتار جریان سس مایونز کم چرب ، اولین کنگره علوم و فناوری نوین کشاورزی 19 الی 21 شهریور 1390
19- ارائه مقاله در اولین همایش ملی نقش گیاهان دارویی در توسعه اقتصادی و اجتماعی زاگرس تحت عنوان : " بررسی ترکیب تری آسیل گلیسرول ها و برخی ترکیبات غیر صابونی شونده روغن دانه نسترن وحشی (Rosa canina L. )" (1391).
20- ارائه مقاله در اولین همایش ملی نقش گیاهان دارویی در توسعه اقتصادی و اجتماعی زاگرس تحت عنوان :" تأثیر تکنیک های پیش فرآوری بر راندمان استخراج و برخی ترکیبات شیمیایی روغن دانه نسترن وحشی (Rosa canina L. )"(1391).
21- پذیرش مقاله در مجله علوم و صنایع غذایی ایران تحت عنوان " تولید نوشیدنی فراسودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک " (آذر 1391).
22– چاپ مقاله تأثیر توام pH و نمک کلسیم بر رفتار رئولوژیک مخاوط صمغ های زانتان و ژلان مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران – سال هفتم ، شماره 3 پاییز 1391.
23- ارائه مقاله در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی تحت عنوان :" مروری بر تأثیر به کارگیری فیبرهای خوراکی درخواص تغذیه ای ، ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری فرآورده های نانوایی " ( اردیبهشت 1392) .
24- ارائه مقاله در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی تحت عنوان:" مروری بر تأثیر به کارگیری امولسیفایرسدیم استئاروئیل لاکتیلات بر ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری فرآورده های نانوایی " (اردیبهشت 1392).
25- ارائه مقاله در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی تحت عنوان: "مروری بر تأثیر به کارگیری هیدروکلویید کربوکسی متیل سلولز در ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری فرآورده های نانوایی" (اردیبهشت 1392).
26- ارائه مقاله در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی تحت عنوان"مروری بر تاثیر فیبرهای خوراکی در خواص تغذیه ای، رئولوژیکی و ماندگاری فرآورده های نانوایی(1392).
27- تاثیر بکارگیری تفاله سیب و بهبود دهنده ssl در ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری نان بربری فرپزی(1392).
28-اثر غنی سازی آرد دانه تاج خروس و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر کیفیت نان(1392).
29- چاپ مقاله در مجله علوم غذايي و تغذيه تحت عنوان " اندازه گيري و ارزيابي فلزات سنگين در کنسروهاي ماهي تن توليد شده از منابع مختلف صيد در سال1390(بهار 93).
30- چاپ مقاله با عنوان "تاثیر بهبوددهندگی SSL در خواص رئولوژیک خمیر حاوی تفاله سیب(1394).
31- ارزیابی خواص فیزیکو شیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین(1394).
32- تاثیر بتاگلوکن استخراج شده از جو بدون پوشینه ایرانی بر ویژگیهای پخت و ماندگاری نان تافتون(1395).
33- تولید نوشیدنی فراسودمند آب کرفس با استفاده باکتریهای اسید لاکتیک(1395).
34- به کارگیری روغن کنجد و موسیلاژدانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فبزیکی و بافتی حاصل.
35- تاثیر نوسانات نرخ ارز بر عملکرد مالی شرکتهای صنعت مواد غذایی(1396).
36- اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر رشته آشی وارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی رشته آشی کم نمک(1398).
37- Comparison between Nutritional Value of Served Foods by Hot – Holding and Balanced Dietary Intake (2005).
38- Evaluation of Fatty Acid Composition and Stability of Rose Hip Oil (2010).
39- Effect of pH and calcium salt on rheological properties of xanthan gum and carboxymethyl cellulose blends (2011).
40- Comparing the sensitivity of spot test method and a novel computer vision system for Iron detecting in fortificated flours (2013).
41- Production of drinking powder containing soymilk powder and low calorie sweeteners (2014).
42- Organoleptic evaluation of potato after using of pre drying, slices dimensions and Psyllium seed hydrocolloid-coating (2015).
43- The effect of pre drying, slices dimensions and Psyllium seed hydrocolloid-coating on oil uptake in potato slices during deep fat frying (2015).
44- Evaluation of physicochemical properties of fermi macaroni after adding spray dried lactic acid sourdough (2015).
45-The Effect of Adding Spray-Dried Lactic Acid Sourdough on Quality and Organoleptic Properties of Fermi Macaroni. 2015
46- Enhancing functional and sensorial properties of apple and peach mixed juice by fortifying by Rosa canina extract (2016).
47- Microencapsulation of Bifidobacterium longum can change the characteristics of the orange juice (2016).
48- Optimization and evaluation of textural properties of ultra-filtrated low fat cheese containing galactomannan and novagel gum (2019).
49- The physicochemical, texture hardness and sensorial properties of ultrafiltrated low fat cheese containing galactomannan and novagel gum (2020).
50- Effect of flint and floury corn flour mixtures on the colorimetric and organoleptic properties of enzymatically hydrolysed glucose syrup (2020).
طرح های پژوهشی :
-طرح ملی با عنوان " اثر نول کشی بر کیفیت آردهای تولیدی کشور در سال 1389 " - کد ملی پروژه : 1/1388/ش ع ی/و ب – معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری.
-طرح ملی با عنوان " بررسی تاثیر میزان مهارت نانوایان بر کاهش اثرات نامطلوب آرد ضعیف " – کد ملی پروژه : 1/1391/ش ع ی/وب – معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری.
-طرح ملی با عنوان " بررسی عملکرد و آسیب شناسی آموزش نانوایان، طی سالهای 1389 تا 1392 و ارائه راهکارهای تاثیر پذیری آموزشی بر ارتقای کیفیت نان و رضایتمندی مشتریان " – کد رهگیری سمات (شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری) : 118992- 7837.
-طرح ملی با عنوان " مقایسه ویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی دو گونه گندم داخلی (سرداری و دوروم) در سیلوهای فلزی و بتونی در طول نگهداری " – کد رهگیری سمات (شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری) : 138221 – 15936 .
اختراع :
1- تولید آزمایشگاهی نوشیدنی بر پایه آب گوجه فرنگی – شیر سویا ( شهریور 1391 )
2- فر آیند تهیه نوشیدنی فراسودمند آب سیب و آب کرفس و مخلوط هر دو با استفاده از باکتری ها اسید لاکتیک (شماره و تاریخ ثبت اختراع :78786-7/12/ 1391)
عضویت در کمیته استاندارد:
- استاندارد ملی شماره 1-13963 تحت عنوان :"برنامه های پیش نیاز برای ایمنی مواد غذایی " – راهنمای کاربرد استاندارد ایران – ایزو 22000.(1386).
تالیف کتاب :
- محلول سازی در آزمایشگاه های مواد غذایی (۱۳۹۳)