inner-page-banner

 

این نانوا در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم در هر سوپرمارکت و مغازه پروتئینی پیدا می‌شود اما متاسفانه اجازه نمی‌دهند نانوایان سنتی در کنار پخت نان خود، نان حجیم و نیمه‌حجیم هم پخت کنند.

وی افزود: باید به نانوا اجازه نوآوری و ایده‌پردازی داد تا بتواند خلاقیت خود را در تولید نشان دهد.

سالارمنش با بیان اینکه اکنون توانسته است تنوع در تولید نان داشته باشد، تصریح کرد: امروز در اصفهان مجموعه نانی را راه‌اندازی کرده‌ام که انواع نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم و سنتی در کنار یکدیگر در آن پخت می‌شود.

این نانوا در پایان گفت: باید اجازه دهیم نانوا به خودباوری برسد تا در نوآوری در تولید نان به موفقیت دست یابد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه

برای ثبت دیدگاه خود ابتدا وارد سایت شوید



بدون دیدگاه