این نانوا در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: نانهای حجیم و نیمهحجیم در هر سوپرمارکت و مغازه پروتئینی پیدا میشود اما متاسفانه اجازه نمیدهند نانوایان سنتی در کنار پخت نان خود، نان حجیم و نیمهحجیم هم پخت کنند.
وی افزود: باید به نانوا اجازه نوآوری و ایدهپردازی داد تا بتواند خلاقیت خود را در تولید نشان دهد.
سالارمنش با بیان اینکه اکنون توانسته است تنوع در تولید نان داشته باشد، تصریح کرد: امروز در اصفهان مجموعه نانی را راهاندازی کردهام که انواع نانهای حجیم و نیمهحجیم و سنتی در کنار یکدیگر در آن پخت میشود.
این نانوا در پایان گفت: باید اجازه دهیم نانوا به خودباوری برسد تا در نوآوری در تولید نان به موفقیت دست یابد.
بدون دیدگاه