چاپ        ارسال به دوست

اورنگ عيوض زاده

عضو هیئت علمی دانشگاه و مشاور صنایع غذایی

متولد : 1345 در تهران

عضو هیئت علمی دانشگاه و مشاور صنایع غذایی با مدرک تحصیلی دکترای تخصصص (ph.d) صنایع غذایی


سوابق کاري:

 1-   مسئول کنترل کیفیت شيفت دوم کارخانه زمزم شرق تهران (1377-1374)

2-   مشاور بخش تحقيق و توسعه شرکت بهنوش ايران (1379-1378)

3-   مديريت گروه آموزشي صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامين (1382-1376)

4-   عضو شوراي پژوهشي دانشگاه آزاد ورامين (1380-1378)

5-   مدرس مرکز علمي-کاربردي صنعت غذاي تهران از سال 1382

6-   مدرس واحد علوم تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي از سال 1382

7-   مدرس مرکز علمي-کاربردي  عاليفرد (سن ایچ) از سال 1379

   و   رییس این مرکز (از ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۰).

 

8-   تدريس در واحد دانشگاه آزاد اسلامي کرج از سال 1382

9-   عضو کميته راهبري جهت کسب گواهينامه ايزو 9000 (شرکت زمزم شرق تهران)از1374تا 1377 .

    10-پنج سال سابقه کار به صورت مشاوره علمي با کارخانه های نان صنعتي

    11-مدير گروه آموزشي تکنولوژي توليد آرد- مرکز علمي-کاربردي غلات از سال 1386

12-مدير گروه آموزشي تکنولوژي توليد آرد- مرکز علمي-کاربردي صنعت غذاي تهران از سال 1386

13-مدير گروه آموزشي تکنولوژي توليد نان- مرکز علمي-کاربردي غلات از سال 1385

14- قائم مقام رئیس مرکز علمي کاربردي صنایع غلات  

15- مدير گروه آموزشي تکنولوژي توليد آرد- مرکز علمي-کاربردي صنعت غذا(عاليزاد) از سال 1385

16- تدريس در واحد دانشگاه آزاد اسلامي شهرقدس از سال 1384

17- معاون آموزشي و پژوهشي و سرپرست مرکز علمي-کاربردي صنايع غلات قائم از ابتداي سال 87

18- کارشناس ارشد ارزيابي و نظارت مراکز صنايع غذايي دانشگاه علمي-کاربردي از سال 87

19- تدوين سرفصل دروس رشته کارداني و کارشناسی تکنولوژي نان در نظام علمي کاربردي براي اولين بار در کشور و شرکت در جلسات دفاعيه تا تصويب نهايي رشته در سال 1385

20- تدوین و بازنگري سرفصل دروس رشته کاردانی و کارشناسي تکنولوژي صنايع آرد در نظام علمي کاربردي در سال 1386

21- رياست مرکز آموزش علمي کاربردي صنعت غذا (عاليزاد) از آبان سال 1387

22- برگزاری دوره آموزش گندم ،آرد و نان برای کارکنان تعزیرات آرد و نان شهرستان ساوجبلاغ(1388).

23- برگزاری دوره آموزش نانوایان در شهرستان ساوجبلاغ با همکاری فرمانداری ساوجبلاغ(1388).

24- عضويت در تيم برنامه درسي دوره کارداني و کارشناسی صنعت کمپوت و کنسروسازي نظام علمي-کاربردي(1388).

25- عضويت در کميته علمي- تخصصي صنايع غذايي در دانشگاه جامع علمي- کاربردي(1388).

26- عضويت در هيئت موسس انجمن علوم و فن آوري صنايع غلات ايران(1388).

27- انتصاب به عنوان دبير کميته آموزش،‌ تحقيقات و فن آوري صنعت غذا در فراکسيون صنايع غذايي مجلس شوراي اسلامي(1388).

28- عضويت در کميته تحول اداري،‌ بهره وري و فن آوري اطلاعات شهرستان ساوجبلاغ(1389).

29- عضويت در کميسيون فني بررسي و صدور پروانه هاي مسئولين فني و ساخت محصولات غذايي، آشاميدني،‌ آرايشي و بهداشتي دانشکده علوم پزشکي و خدمات درماني کرج (1389).

30- ریاست مرکز علمی کاربردی زر ماکارون از سال 1390 تا 1398.

31- عضویت در هیأت اجرایی جذب استانی هیئت علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی  (1393)

32- عضویت در کمیسیون برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز (1393سس).

33- مشاور شرکت خدمات پشتیبانی مهر 78(وابسته به بانک کشاورزی)در امور صنایع غذایی(1392 تا 1393).

34- داور علمی جشنواره ملی حرکت(1394).

35- عضویت در سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان کارشناس رتبه یک(از سال 1386).

36- عضویت در کمیته صنعت مدیریت برنامه ریزی درسی(از سال 1397).

37- موسس و رییس هییت مدیره شرکت آموزشی، مشاوره و بازرسی و نمونه برداری مواد غذایی همکار وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد(1389تا 1397).

38- موسس و رییس موسسه آموزش عالی آزاد وابسته به وزارت علوم( از سال 1395).

39- تدوین دوره کارشناسی علمی _ کاربردی فرآورده های خمیری(پاستا)، (۱۳۹۴).

دوره هاي آموزشي گذرانده شده:

 

1-   دوره کنترل کيفيت صنعت نوشابه اداره نظارت بر مواد غذايي (1374)

2-   دوره آموزشي ISO9000 (1376)

3-   دوره کنترل کيفيت نوشابه اداره استاندارد (1374)

4-   دوره هاي آموزشي روش تدريس حين خدمت به مدت 30 ساعت (1376)

5-   دوره هاي آموزشي روش تدريس حين خدمت به مدت 20 ساعت (1379)

6-   دوره آموزشي روانشناسي پرورشي به مدت 20 ساعت(1384)

7-   دوره آموزشي آشنايي با آئين نامه هاي آموزشي و پژوهشي به مدت 8 ساعت (1384)

8-   دوره آموزشي روانشناسي تحول به مدت 8 ساعت (1384)

9-   دوره آموزشي انگيزش و ياددهي اثر بخش  به مدت 16 ساعت (1384)

10-دوره آموزشي ارزشيابي پيشرفت تحصيلي به مدت 8 ساعت (1385)

11- دوره آموزشي الگوهاي برنامه ريزي و تدوين طرح درس به مدت 8 ساعت(1385)

12-دوره آموزشي کاربرد فن آوري اطلاعات در تعليم و تربيت به مدت 16 ساعت (1386)

13- دوره آموزشي الگوهاي ياددهي و يادگيري به مدت 24 ساعت (1386)

15- دوره تبيين ديدگاه ها، شرح وظايف و آشنايي با نظام ارزيابي و نظارت دانشگاه جامع علمي- کاربردي به مدت 8 ساعت(1388)

16- دوره آموزشي تخصصي "ورود گندم دورم به بازار بورس" به مدت 8 ساعت (1388)

17- آشنایی با اساسنامه مراکز علمی کاربردی صنایع غذایی(1396).

18- نقش راهبردی و استراتژیک واحد روابط عمومی در سازمان(1396).

 

فعاليت پژوهشي:

 

1-  ارائه مقاله "اثر بهبوددهنده اسید آسکوربیک بر کیفیت آرد و نان بربری" در دهمين کنگره ملي صنايع غذايي- دانشگاه تهران(1377).

2-   عضويت در شوراي پژوهشي و تصويب بودجه تحقيقاتي طرح هاي پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي ورامين

3-  چاپ مقاله با عنوان"مقایسه بین ارزش تغذیه ای مواد غذایی عرضه شده با سیستم Hot-Heating ورژیم غذایی متعادل در مجله علمي پژوهشي- علوم غذایی و تغذیه(1384).

4-   ارائه سخنراني و مقاله تحت عنوان مشکلات صنعت نان کشور(1385).

5-   ارائه سخنراني و مقاله تحت عنوان معرفي ذرت Opaque2(1385).

6-   مقاله تحت عنوان "ارزيابي ترکيب اسيدهاي چرب و پايداري روغن هسته نسترن وحشي"(1384).

7-   مقاله و سخنراني تحت عنوان "جنبه هاي ميکروبي محصولات بسته بندي شده به روش MAP"(1384).

8-   سخنراني و مقاله تحت عنوان "تاثير انجماد بر کيفيت محصولات غذايي"(1384).

9-   مقاله و سخنراني تحت عنوان "تشکيل طعم در جريان پخت اکستروژني"(1384).

10-سخنراني و مقاله تحت عنوان "بازيافت پسماند کارخانجات پودر ماهي"(1384).

11- تحقيق بر روي ويژگي آنتي اکسيداني ميوه نسترن وحشي از سال 1386 تا 1388.

12- سخنرانی تحت عنوان نزدیک شدن استاندارد ملی به استاندارد ایزو ، زمینه ساز ارتقاء کیفیت گندم همایش چهارده گانۀ شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 1- 1384

13- تحقيق بر روي ويژگي هاي روغن هسته نسترن وحشي از نظر ترکيب اسيدهاي چرب و پايداري در برابر اکسيداسيون در سال 1387 و چاپ مقاله در مجله علمي- پژوهشي علوم غذايي و تغذيه، شماره بهار 1389

14- داوري کتاب شناخت الکل در چند نگاه(1384).

15- انجام طرح ملي بر روي اثر نول کشي بر کيفيت آردهاي توليدي کشور در سال 1389 به کد ملي پروژه 55339335 (1/1388/ش ع ی/و ب – معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری)

    16-  ارائه مقاله در بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی دانشگاه صنعتی شریف تحت عنوان اثر تغییرات pH و نمک کلسیم بر ویژگی های رئولوژیک مخلوط صمغ های زانتان و ژلان (پاییز 1390).   

   17 تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه اسفرزه به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های بافتی سس مایونز کم چرب ، اولین کنگره علوم و فناوری نوین کشاورزی 19 الی 21 شهریور 1390

   18 بررسی تأثیر موسیلاژ دانه اسفرزه بر ویژگی های رفتار جریان سس مایونز کم چرب ، اولین کنگره علوم و فناوری نوین کشاورزی 19 الی 21 شهریور 1390

19- ارائه مقاله در اولین همایش ملی نقش گیاهان دارویی در توسعه اقتصادی و اجتماعی زاگرس تحت عنوان : " بررسی ترکیب تری آسیل گلیسرول ها و برخی ترکیبات غیر صابونی شونده روغن دانه نسترن وحشی (Rosa  canina  L. )" (1391).

20- ارائه مقاله در اولین همایش ملی نقش گیاهان دارویی در توسعه اقتصادی و اجتماعی زاگرس تحت عنوان :" تأثیر تکنیک های پیش فرآوری بر راندمان استخراج و برخی ترکیبات شیمیایی روغن دانه نسترن وحشی (Rosa  canina  L. )"(1391).

21- پذیرش مقاله در مجله علوم و صنایع غذایی ایران تحت عنوان " تولید نوشیدنی فراسودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک " (آذر 1391).

22 چاپ مقاله تأثیر توام  pH  و نمک کلسیم بر رفتار رئولوژیک مخاوط صمغ های زانتان و ژلان مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران سال هفتم ، شماره 3 پاییز 1391.

23- ارائه مقاله در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی تحت عنوان :" مروری بر تأثیر به کارگیری فیبرهای خوراکی درخواص تغذیه ای ، ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری فرآورده های نانوایی " ( اردیبهشت 1392) .

24- ارائه مقاله در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی تحت عنوان:" مروری بر تأثیر به کارگیری امولسیفایرسدیم استئاروئیل لاکتیلات بر ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری فرآورده های نانوایی " (اردیبهشت 1392).

25- ارائه مقاله در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی تحت عنوان: "مروری بر تأثیر به کارگیری هیدروکلویید کربوکسی متیل سلولز در ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری فرآورده های نانوایی" (اردیبهشت 1392).

26- ارائه مقاله در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی تحت عنوان"مروری بر تاثیر فیبرهای خوراکی در خواص تغذیه ای، رئولوژیکی و ماندگاری فرآورده های نانوایی(1392).

27- تاثیر بکارگیری تفاله سیب و بهبود دهنده ssl  در ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری نان بربری فرپزی(1392).

28-اثر غنی سازی آرد دانه تاج خروس و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر کیفیت نان(1392).

29- چاپ مقاله در مجله علوم غذايي و تغذيه تحت عنوان " اندازه گيري و ارزيابي فلزات سنگين در کنسروهاي ماهي تن توليد شده از منابع مختلف صيد در سال1390(بهار 93).

30- چاپ مقاله با عنوان "تاثیر بهبوددهندگی SSL در خواص رئولوژیک خمیر حاوی تفاله سیب(1394).

31- ارزیابی خواص فیزیکو شیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین(1394).

32- تاثیر بتاگلوکن استخراج شده از جو بدون پوشینه ایرانی بر ویژگیهای پخت و ماندگاری نان تافتون(1395).

33- تولید نوشیدنی فراسودمند آب کرفس با استفاده باکتریهای اسید لاکتیک(1395).

34- به کارگیری روغن کنجد و موسیلاژدانه اسفرزه در فرمولاسیون کیک روغنی و ارزیابی تغییرات فبزیکی و بافتی حاصل.

35- تاثیر نوسانات نرخ ارز بر عملکرد مالی شرکتهای صنعت مواد غذایی(1396).

36- اثرات افزودن صمغ زدو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر رشته آشی وارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی رشته آشی کم نمک(1398).

 

37- Comparison between Nutritional Value of Served Foods by   Hot – Holding and Balanced Dietary Intake (2005).

38- Evaluation of Fatty Acid Composition and Stability of Rose Hip Oil (2010).

39- Effect of pH and calcium salt on rheological properties of xanthan gum and carboxymethyl cellulose blends (2011).

40- Comparing the sensitivity of spot test method and a novel computer vision system for Iron detecting in fortificated flours (2013).

41- Production of drinking powder containing soymilk powder and low calorie sweeteners (2014).

42- Organoleptic evaluation of potato after using of pre drying, slices dimensions and Psyllium seed hydrocolloid-coating (2015).

43- The effect of pre drying, slices dimensions and Psyllium seed hydrocolloid-coating on oil uptake in potato slices during deep fat frying (2015).

44- Evaluation of physicochemical properties of fermi macaroni after adding spray dried lactic acid sourdough (2015).

45-The Effect of Adding Spray-Dried Lactic Acid Sourdough on Quality and Organoleptic Properties of Fermi Macaroni. 2015

46- Enhancing functional and sensorial properties of apple and peach mixed juice by fortifying by Rosa canina extract (2016).

47- Microencapsulation of Bifidobacterium longum can change the characteristics of the orange juice (2016).

48- Optimization and evaluation of textural properties of ultra-filtrated low fat cheese containing galactomannan and novagel gum (2019).

49- The physicochemical, texture hardness and sensorial properties of ultrafiltrated low fat cheese containing galactomannan and novagel gum (2020).

50- Effect of flint and floury corn flour mixtures on the colorimetric and organoleptic properties of enzymatically hydrolysed glucose syrup (2020).

 

طرح های پژوهشی  :

 

  -طرح ملی با عنوان " اثر نول کشی بر کیفیت آردهای تولیدی کشور در سال 1389 " -  کد ملی پروژه :  1/1388/ش ع ی/و ب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری.

  -طرح ملی با عنوان " بررسی تاثیر میزان مهارت نانوایان بر کاهش اثرات نامطلوب آرد ضعیف " کد ملی پروژه :  1/1391/ش ع ی/وب معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری.

  -طرح ملی با عنوان " بررسی عملکرد و آسیب شناسی آموزش نانوایان، طی سالهای 1389 تا 1392 و ارائه راهکارهای تاثیر پذیری آموزشی بر ارتقای کیفیت نان و رضایتمندی مشتریان " کد رهگیری سمات (شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری) : 118992- 7837.

  -طرح ملی با عنوان " مقایسه ویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی دو گونه گندم داخلی (سرداری و دوروم) در سیلوهای فلزی و بتونی در طول نگهداری "    کد رهگیری سمات (شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری) :  138221 15936 .

 

 

 

 

 

اختراع :

 

1- تولید آزمایشگاهی نوشیدنی بر پایه آب گوجه فرنگی شیر سویا ( شهریور 1391 )

2- فر آیند تهیه نوشیدنی فراسودمند آب سیب و آب کرفس و مخلوط هر دو با استفاده از باکتری ها اسید لاکتیک (شماره و تاریخ ثبت اختراع :78786-7/12/ 1391)

 

عضویت در کمیته استاندارد:

 

- استاندارد ملی شماره 1-13963 تحت عنوان :"برنامه های پیش نیاز برای ایمنی مواد غذایی "   راهنمای کاربرد استاندارد ایران ایزو 22000.(1386).

 

 

 

تالیف کتاب :

 

 -  محلول سازی در آزمایشگاه های مواد غذایی (۱۳۹۳)

800x600 Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4


١٤:٤٦ - 1399/10/19    /    شماره : ٣٥٤٠    /    تعداد نمایش : ٢٩١